Coșul meu  
Nu ai niciun produs în coș.

Vino în magazinul nostru
image

Echipa noastră

Angajament și loialitate

Pasiune și loialitate

Vinul este un produs cultural, în care se îmbină grija pentru vița de vie, arta și știința oenologică, pasiunea pentru calitate și loialitatea față de terroir și de tradițiile podgoriei.

Echipa AVINCIS reunește toate aceste atuuri.

 

Proprietarii AVINCIS

Asociații societății AVINCIS VINURI sunt Valeriu Stoica, Cristiana Irinel Stoica, fiica lor, Andreea Micu și mama Cristianei - Emilia Chirițescu. Toți colaborează pentru a crește povestea AVINCIS și pentru a coordona echipa.

 

Consiliul oenologic AVINCIS

 

Federico Giotto
Fondator GIOTTO Consulting SRL Italia alături de Stefano Saderi – consultant GIOTTO, asigură consultanta tehnică pentru organizarea cramei, alegerea tehnologiilor de producere a vinurilor, consultanță în faza de vinificație, analize de laborator pentru vinuri și pregătirea personalului din cramă. De asemenea echipa GIOTTO asigură și consultanță agronomică pentru organizarea activităților din vie: pregătirea terenului și a viei, selectarea echipamentelor pentru lucrările din vie, managementul recoltei și pregătirea personalului din vie.

 

Valeriu Stoica
Asociat AVINCIS, a pus bazele proiectului viticol, vinicol și cultural AVINCIS, alături de soția sa Cristiana I. Stoica. Pasionat de vin de câteva decenii, Valeriu coordonează activitatea consiliului oenologic, implicându-se activ atât în activitățile din vie, cât și în cele din cramă.

 

Gheorghe Lixandru
Directorul executiv AVINCIS este inginer agronom, cu o experiență de peste 30 de ani în viticultură. Este îndrăzneț și pasionat de munca sa și înfruntă cu dragoste și multă grijă pentru vița de vie provocările naturii în fiecare an de recoltă.

 

Ana Pricop
Ana, responsabil comunicare, este alături de echipa AVINCIS încă de la început. Asigură comunicarea între membrii echipei precum și în exterior, fiind indispensabilă pentru eficiența activității viticole, oenologice și comerciale.

 

Echipa este întregită cu specialiști în: viticultură, oenologie, marketing, vânzări și oenoturism.