Coșul meu  
Nu ai niciun produs în coș.

Vino în magazinul nostru
image

Noutăți

Avincis la REVINO Bucharest Wine Show

Avincis a participat și anul acesta la REVINO BUCHAREST WINE SHOW, Salon de vinuri si turism viticol desfășurat în perioada 11-13 mai la Hotel Novotel. Vinurile Avincis oferite spre degustare au fost: Spumant, Crâmpoșie, Cuvée Petit, Cuvée Alexis, Negru de Drăgășani, Cuvée Andrei. Selecția de vinuri a fost încununată de cel mai recent vin al cramei noastre - Cuvée Valerius Alutus Primus, care și-a reconfirmat statutul de protagonist datorită elementelor de noutate și exclusivitate care stârnesc interesul vizitatorilor la târguri. Totodată faptul că acest vin este produs în exclusivitate de crama Avincis îi oferă o poziție de lider pe care, prin savoare și buchet, o onorează la fiecare degustare.
REVINO atrage din ce în ce mai mulți vizitatori de vinuri de la an la an, iar la standul Avincis am avut invitați din Canada, Statele Unite, China, Olanda, Germania, Belgia, Africa de Sud și Chile, atât oameni pasionați de vin, cât și oameni care lucrează în lumea vinului. Cu toții au avut ocazia ca pe lângă degustare să afle ofertele de enoturism ale Domeniul Vila Dobrușa – Crama Avincis, pregătite să ofere turiștilor o experiență unică în România. Ansamblul de pe dealul Dobrușa îmbină armonios dimensiunea viticolă și oenologică, frumusețea naturală a locului și spectacularul unui proiect arhitectural inedit.
În perioada următoare, AVINCIS își așteaptă vizitatorii la degustări și evenimente adresate profesioniștilor și publicului larg, iar porțile Domeniului Vila Dobrușa – Crama Avincis sunt deschise ca să-i întâmpine pe turișți pentru câteva zile de relaxare sau în vacanțe petrecute cu prieteni și copii.